Flyttstäd

ONEservice är expert på att hjälpa privatpersoner med hemstädning av hög kvalitet utfört av erfaren personal enligt kundens önskemål och till rätt pris.

Flyttstäd

Flyttstäd är tidskrävande och det blir mycket att tänka på. Smutts gömmer sig i många hörn och vrår samt är det väldigt viktigt att städningen går rätt till. Slipp stressen och pressen med flyttstäd och lämna istället över jobbet till oss.  
Hos ONEservice erbjuder vi flyttstädning över hela Östergötland med Norrköping och Linköping som huvudorter och vi finns även i Stockholm. Mer specifikt finns vi bland annat i Motala, Ödeshög, Rimforsa, Ljungsbro, Tranås, Åby, Söderköping, Valdemarsvik med mera. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert oavsett vart i Östergötland eller Stockholm du behöver flyttstäd. 

Nöjd-kund garanti vid flyttstäd. 

Hos oss får ni alltid städningen personligt anpassad och vi erbjuder en miljövänlig service. När ni bokar flyttstäd hos oss kan vi med garanti säga att städningen utförs med stor noggrannhet då vi erbjuder en nöjd-kund garanti för att du som privatperson kan vara säker att städningen utförs på rätt sätt. Skulle det vara så ni är missnöjda med hur städningen utfördes kommer vi naturligtvis tillbaka och åtgärdar detta utan några som helst problem. Gör det enkelt för dig och välj flyttstäd från ONEservice när det är dags för dig att byta bostad, vi garanterar att du kommer att bli nöjd. 
Tveka inte att höra av dig!

Vi är erfarna städare 

Vi på ONEservice har lång erfarenhet av flyttstädning och vi följer alltid en checklista som garanterar att du alltid kan vara säker på ett bra resultat. Vår personal har stor erfarenhet inom många olika städuppdrag som alltid ser till att det blir skinande rent efter vi flyttstädar er bostad. Städmaterial och utrustning är något du heller inte behöver oroa dig över allt detta ingår i städtjänsten. Utöver detta så ingår det är fönsterputs i priset när du bokar en flyttstädning. Vill du läsa mer om hur vi utför fönsterputsning kan du klicka här.  

 

 

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.