Byggstädning i Linköping

ONEservice är specialister när det gäller byggstädning i Linköping, Östergötland och Stockholm av hög kvalitet.

Byggstädning i Linköping, Norrköping och Stockholm med omnejd

Hos oss får du byggstädning i Linköping till fast pris. Vi på ONEservice erbjuder ett säkert och pålitligt koncept, där vi gärna kommer ut till er byggplats för att få en bättre förståelse och kan få möjligheten att se över just ert behov. Efter det lämnar vi en kostnadsfri offert för er städning. Ni är varmt välkomna att höra av er till oss om du är intresserad av en smidig och kostnadsfri offert!

ONEservice har sitt ursprung i Östergötland, närmare Linköping. Vi har under en lång tid arbetat med diverse olika städuppdrag och har samlat på oss en stor erfarenhet. Nu har vi även expanderat oss och har nu möjligheten att utföra uppdrag i stora delar av Östergötland så som Norrköping med omnejd och vi utför även arbeten i Stockholms trakten. 

En nybyggnation eller renovering kräver professionell grovstädning för att säkerställa att smuts och farliga dammpartiklar avlägsnas på rätt sätt. Vi har lång erfarenhet av byggstädning och ser till att checklistan gås igenom punkt för punkt så att ni ska känna er trygga med att er byggstädning genomförs korrekt. 

För er och vår trygghet har vi ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar och vår nöjd-kund garanti säkerställer att vi aldrig lämnar ett uppdrag innan ni har godkänt vår arbetsinsats. Vår 100% nöjd-kund garanti innebär att vi gör vårt yttersta för att arbetet ska utföras på så sätt att det gör er kunder väldigt nöjda. Vi arbetar med en stor noggrannhet och även på ett väldigt snabbt och effektivt sätt.

Skulle det vara så att ni på något sätt inte skulle vara nöjda med vårt arbete ser vår garanti till att vi kommer ut och åtgärdar detta utan extra kostnad. För oss är våra kunder det viktigaste och därför vill vi kunna erbjuda denna garanti som ett bevis på vår uppskattning. 

byggstädning linköping

Vill du veta mer om hemstädning i Linköping? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.