Fönsterputsning i Linköping

Fönsterputsning i Linköping är ONEservice experter på. Vi hjälper privatpersoner med hemstädning av hög kvalitet utfört av erfaren personal enligt kundens önskemål och till rätt pris.

Fönsterputsning i Linköping

På ONEservice utför vi fönsterputsning i Linköping med ett rent resultat.

I våra priser av fönsterputsning i Linköping ingår både putsning på insidan och utsidan av fönstret, och detta gör vi med 100% nöjd-kund garanti. För oss är viktigt att alla våra kunder blir nöjda och vi erbjuder därför alltid 100% nöjd-kund garanti på våra tjänster. Detta innebär att vi tar fullt ansvar för vårt arbete och gör allt i vår kraft för att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt. Vi är oerhört noggranna och städar effektivt för ett att uppnå ett toppen resultat. 

Utöver att vi utför fönsterputsning i Linköping med omnejd gör vi även detta i stora delar av Östergötland så som Norrköping, Åby, Söderköping, Valdemarsvik med mera, det är bara att höra sig till oss så gör vi vårt allt i vår kraft för att hjälpa dig oavsett var i Östergötland fönsterputsningen gäller.

Våra medarbetare har stor erfarenhet av att putsa fönster och ser alltid till att era fönster blir fria ifrån smuts, stänk och skvätt. Vi med för även eget material för att kunna slutföra städningen och allt ingår i tjänsten. Som tidigare sagt så putsar vi naturligtvis båda sidorna av fönstrets glas.  

Viktiga saker att tänka på innan fönsterputsning

  • Undersöka alla fönster och undersök om det finns några befintliga skador eller sprickor och meddela detta till oss innan vi utför städningar. Detta skulle kunna vara saker som repade glas, trasiga persienner eller trasiga handtag till exempel.
  • Kolla att alla fönster är lätt att öppna, särskild dem som är nymålade.
  • För att underlätta vårt jobb och för att få ett så bra resultat som möjligt är det viktigt att ni flyttar på möbler som kan komma att stå i vägen, plocka bort blommor och dylikt från fönsterbrädor och även se till att gardiner är undan plockat om dessa står i vägen.
  • Förbereda en pall eller stege om sånt behövs
fönsterputsning linköping

Vill du veta mer om hemstädning i Linköping? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.